Henkilöstökyselyt ja arvioinnit

Valmennustalo DO:n kautta saat yleisimmät rekrytoinnin  ja työhyvinvoinnin tukena käytetyt henkilöstökyselyt ja arvioinnit

Luontaiset Taipumukset

Luontaiset Taipumukset analyysi auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä ymmärtämän erilaisuutta ja hyödyntämään vahvuuksia. Luontaiset Taipumukset analyysia voidaan mm. hyödyntää johtoryhmien, esimies- tai asiantuntijatyön ja tiimityön kehittämisessä. Luontaiset Taipumukset on myös oiva ratkaisu syventää asiakaskohtaamisia sekä motivoida työntekijöitä löytämään omia vahvuuksiaan.

www.luontaisettaipumukset.fi


Disc Analyysi

Disc analyysi/testi toimii työkaluna itsetuntemuksen ja viestinnän kehittämiseen. Disc analyysia käytetään oppimisen tukena, kun tavoitteena on ymmärtää ihmisten tapoja vuorovaikutustilanteissa. Disc analyysia voidaan hyödyntää mm. yksilö-, johtajuus- ja ryhmäkehityksessä.

www.discprofiili.fi


SHL/OPQ

Henkilöarvioinnit ovat hyvä keino saada lisätietoa ja ymmärrystä hakijaehdokkaista rekrytoinnin yhteydessä. SHL/OPQ henkilöarvioiden avulla saat arvokasta tietoa työnhakijan kompetensseista ja sisäsyntyisistä orientaatioista.

www.shl.com


Henkilöstökyselyt

Teemme räätälöidysti henkilöstökyselyt asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Henkilöstökyselyiden avulla voidaan selvittää mm. työtyytyväisyyttä ja työhyvinvoinnin tilaa. Henkilöstökyselyt toimivat hyvänä työkaluna yksilö- ja koko työyhteisön kehittämistyössä. Henkilöstökyselyitä voidaan käyttää esim. kehityskeskusteluiden tukena ja informaation lähteenä.

Kysy lisää henkilöstökyselyistä ja arvioinneista, niin etsimme ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne!

%d bloggaajaa tykkää tästä: