Työelämätaidot-valmennus

Työelämätaidot auttavat yksilöitä ja tiimejä ratkomaan rakentavasti  haasteita, joita moninaisessa työelämässä väistämättä syntyy.  Esimerkiksi vuorovaikutustaitoja harjoittelemalla pystymme paremmin  hyväksymään ja hyödyntämään erilaisuutta työyhteisössä.  Työelämätaidot-valmennuksessa opitaan laaja- alaisesti hyviä työelämän  käytänteitä ja toimintamalleja.

Työelämätaidot-valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat  kehittyä tulevaisuuden työelämätaitureiksi. Valmennuksen avulla voit  kasvattaa organisaatiosi työelämäosaamista ja saada ainekset  tiimillesi rakentua huipputiimiksi.

Työelämätaidot ovat nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän keskiössä  henkilöstön kehittämistyössä. Työntekijöistä on kova kilpailu, joten  organisaatioiden olisi hyvä huomioida työelämätaidot jo osana  perehdytystä. Hyvät työelämätaidot omaava henkilöstö nauttii  työhyvinvointia ja tuottaa laadukkaampia palveluita. Organisaatioiden  panostaminen työelämätaitoihin edistää positiivisen  työnantajamielikuvan syntymistä ja sitouttaa työntekijää paremmin  työtehtäviinsä.

Seuraava kaikille avoin työelämätaidot-Valmennus järjestetään Lahdessa keskiviikkona  27.4.2022 klo 16.00- 20.00 (tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin)

Järjestämme yrityksille/organisaatioille myös yksityistilaisuuksina Työelämätaidot-valmennuksia, kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

Hinta yrityksille

74.30€/hlö (sis. alv. 24%)

Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, tai  ilmoita kesätyöntekijäsi mukaan valmennukseen (ei vielä sitova ilmoittautuminen)

%d bloggaajaa tykkää tästä: